Follow me

Why Mister Seven

Wie verbeeld zich nog de tijd dat mannen van nature heren waren en toch enigszins rebels. Toen het gebruikelijk was om voor dames de deur open te houden, je woord hielt, een middag onder de motorkap van je auto door te brengen met je zoon, je meisje mee te nemen voor een romantisch weekend weg ondanks die geplande vergadering op de vroege maandagmorgen. Toen er plannen werden gemaakt voor de toekomst en social-media nog niet bestond.

Voor mij is het onze hoogste prioriteit om de hoogwaardige normen en eisen van mijn klanten te verbeelden en te vertalen naar de materialen en relaties waarmee wordt gewerkt. Ik ben niet bezig met het opsporen van voorbijgaande trends; in plaats daarvan selecteren ik producten en diensten van topkwaliteit die even duurzaam en herkenbaar zijn als iconen Sean Connery, Frank Sinatra, Steve McQueen en hun soortgenoten. Producten en diensten voor de moderne gentleman die ambacht, passie en vertrouwen waardeert in elk facet van zijn leven.

Bij Mister Seven gaat het in het leven om de details. Of u nu de juiste wijn kiest om uw maaltijd in evenwicht te brengen of de mooiste ‘spot’ om de zonsondergang vanaf uw boot te aanschouwen, ik geloof in het principe van kwaliteit en aandacht. Met dat leidende principe wil ik mannen hun unieke eigenschappen laten uitstralen. Toewijding aan het verbeteren van kwaliteit van leven door de beste aspecten van het verleden naar het heden te transformeren, rekening houdend met mens en milieu!

Mister Seven inspireert, maar bepaald niet je stijl. THAT’S UP TO YOU!
Being a gentleman suits you!