Follow me

Tailor Tasting

G.J. van Heekstraat 79, 7521EB Enschede
11 december 2018
16:00 - 20:00

De feestdagen komen eraan en daarmee ook bijzondere en spaarzame momenten met familie en vrienden. Dagen waarop we toch iets speciaals willen doen, waarop we ons mooi kleden en onze geliefden laten weten hoe fijn we het vinden dat ze er zijn.

Hoe mooi is het als je deze dagen nog bijzonderder kunt maken met prachtige producten uit de regio, stijlvol en elegant, echt dutch designs, stuk voor stuk uniek en bijzonder.

Bekijk op Facebook

Wij geloven in ambacht en kwaliteit, ethische en duurzame producten, maar ook de romantiek en de beleving van een prachtig warenhuis waar de maker, het maakproces en het eindproduct samenkomen. Nu hebben we natuurlijk nog geen warenhuis, maar zetten we onze eerste stap met ons kerst event.

Het kerst event waarop we samen met 5 andere prachtige merken en ondernemers in ons atelier onze creaties tentoonstellen. Van op maat gemaakte kleding voor man en vrouw, tot vlinderdassen, tassen, sieraden en prachtige interieur artikelen. Je maakt kennis met de makers, het maakproces en de eindproducten. Zelfs ter plekke worden items vermaakt.

Deelname bedraagt Toegang gratis

Aanmelden

Locatie en Route

[wpv-map-render map_id=”map-1″ map_height=”670px”] [wpv-map-marker map_id=’map-1′ marker_id=’marker-1′ marker_field=’wpcf-adres’][/wpv-map-marker] [/wpv-map-render]