Follow me

Na een dag hard werken schuiven, wij mannen, graag onze vermoeide benen onder de keukentafel bij moeders de vrouw voor een warme hap en een relativerend gesprek. Die whisky en wijn-praat met sigaar bewaren we voor later op avond bij een knapperend haardvuur.

Maatpak uit en snel een casual outfit aan. Je trekt je makkelijkste jeans aan met T-shirt of trui. Je monks vervang je voor gemakkelijke sneakers. Zo kunnen we ook de heer des huizes zijn!

Voor die mannen heeft Mister Seven een aantal fantastische relaties met de meest mooie producten.

Je op maat gemaakte jeans in favoriete kleur, kopen en stiksel. Kwaliteits wollen truien die niet door kinderhanden zijn vervaardigd, maar op een eerlijke en ambachtelijke manier.

Een goede fles wijn, whisky of een lekkere sigaar. Prachtige huidverzorgingsproducten of een lekkere geur. Een goede scheerzeep met het juiste scheermes. Een mooi horloge, armband of ring.

In mijn blog ‘Mister Seven Says’ komen al deze ‘mannen-habits’ aan de orde en praten we u bij over nieuwe trends en nieuwe merken, achtergronden en uiteraard het ambachtelijke van al deze producten.